τρόπο λειτουργίας του λογιστικού κλάδου!

Πως η OPEX αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του λογιστικού κλάδου!

   10 Μαρτίου, 2021

Πως η OPEX αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του λογιστικού κλάδου!

Οι μη αυτοματοποιημένες διαδικασίες και η συσσώρευση χαρτιών είναι ένα εμπόδιο που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα λογιστικά γραφεία στις καθημερινές τους εργασίες. Δίχως να έχουν ευθύνη οι λογιστές σε αυτόν τον τομέα, προσπαθούν με κάθε πιθανό τρόπο να αντιμετωπίσουν τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου και ενόψει των νέων δεδομένων του MyData και των αλλαγών που θα έρθουν με αυτό, το έργο τους γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Οι αλλαγές αυτές πρακτικά σηματοδοτούν την μετάβαση σε έναν νέο ηλεκτρονικό τρόπο λειτουργίας του λογιστικού κλάδου που καθιστά πλέον απαραίτητη την συμμόρφωση προς τα νέα δεδομένα που φέρει το 2021.

Δυσκολία άλλωστε στον τρόπο λειτουργίας ενός λογιστικού γραφείου σημαίνει και δυσκολία στην εξυπηρέτηση των πελατών του.

Η OPEX, αποτελεί την πρώτη λογιστική εταιρεία που συνειδητοποίησε την ανάγκη για αλλαγή προς ένα νέο τεχνολογικό περιβάλλον, δημιουργώντας μια  Web εφαρμογή (app) με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτηση επιχειρήσεων και ιδιωτών, με φυσικά χαμηλό κόστος!

Θέλετε άμεση λογιστική & φορολογική υποστήριξη; Θέλετε συμβουλευτικές υπηρεσίες;

Με 3 μόνο βήματα έχετε ολοκληρώσει το προφίλ σας στην εφαρμογή και στην συνέχεια το εξειδικευμένο προσωπικό της OPEX αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των διαδικασιών που επιθυμείτε!
Επίσης σημαντικό είναι ότι ανά πάσα στιγμή έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματά σας και σε όλα τα έγγραφα και παραστατικά σας, καθώς η ολοκληρωμένη αυτή εφαρμογή ενσωματώνει όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται επιχειρήσεις και ιδιώτες μέσω των αυτοματοποιημένων και ψηφιακών λειτουργιών της!

Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε εν έτη 2021 να χάνετε χρόνο από την ζωή σας από την στιγμή που η τεχνολογία μας προσφέρει την δυνατότητα επίλυσης όλων των προβλημάτων μας.

Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση…. η OPEX προσφέρει την τεχνολογία που δίνει τις λύσεις σε όλες τις διαδικασίες!

Εγγραφή εδώ -> app.op-ex.gr για να τα έχετε όλα σε τάξη και να μην έχετε πια σκοτούρες με τα λογιστικά σας!